Vi har lång erfarenhet av biodrivmedel

Energifabriken åtar sig olika former av konsultuppdrag

Vill du att din verksamhet ska bli fossilfri? Energifabriken projektleder gärna detta. Vi som jobbar inom Energifabriken har mycket bred erfarenhet inom inköp, råvaruhandel, produktion, marknad, teknik och kommunikation.

Konverteringsplan

Behovet av support ser olika ut i olika verksamheter. Energifabriken skräddarsyr en konverteringsplan efter era önskemål. Vi hjälper dig med ett beslutsunderlag för användning av förnybara drivmedel. Vi erbjuder support med fordonsutredningar, verkstadsbesök och serviceplaner för era fordon.

 

 

 

Cisternlösningar

Vi går igenom cisterner, alternativt hyr ut, hjälper er att köpa tankanläggningar så att ni har utrustning som passar för de bränslen ni tänkt använda. Vi erbjuder också tankning på någon av våra stationer. Vi bevakar de lagar och regler som är aktuella för lagring av drivmedel. Vi hjälper också till med att ordna tillstånd från myndigheter för att ha en cistern med bränsle. Vi erbjuder även utbildnings- och informationstillfällen med chau­fförer och personal.

Drift

När du använder bränsle från Energifabriken kan du vara säker på att det fungerar. Vi har marknadens högsta kvalitet. Vi samarbetar med världens bästa till tillverkare av respektive drivmedel. Vi har full spårbarhet och analys på alla leveranser vi gör. Vi bevakar också den politiska situationen. Din anläggning hålls fylld och bränslet ‑ finns alltid tillgängligt.

Uppföljning

Vi följer upp och sammanställer e­ffekterna av ditt bränslebyte. Vi hjälper dig redovisa för dina kunder och vi hjälper dig även att kommunicera ut e­ffekterna till dina framtida kunder med exempelvis pressmeddelanden etc. Vi hjälper dig att ta hem hela vinsten i med ett fossilfritt drivmedel.